Trädgårdsservice göteborg

Trädgårdsservice kungsbacka

 

Det här är Daniel på Mood House som ger oss på We Fix många härliga uppdrag.

Mood House arbetar brett med både företag och privatpersoner inom inredningsdesign, hantverkstjänster och homestyling inför försäljning med mera. Vi träffade Daniel över en kopp kaffe.

Hej Daniel!

Vilken är din roll på Mood House?

  • Jag är projektledare för våra bygg- anläggnings- och trädgårdsjobb. Jag arbetar med att sälja in projekt och sedan ansvara för att de genomförs. Vi har inga egna hantverkare utan använder oss av riktigt bra underleverantörer som vi vet kan leverera den kvalitet vi och våra kunder kräver. Vi använder gärna We Fix när vi ska anlägga en trädgård från grunden, göra en stenläggning eller kanske bygga en mur.

Vad har du för bakgrund?

  • Jag är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och jobbade lite extra och hjälpte bland annat Mood House. 2009 skulle ägarna till Mood House starta ett nytt dotterbolag, Mood House Home Service. Jag fick frågan om jag kunde driva bolaget. Nu har jag snart varit här i 10 år och stormtrivs.

Vad händer på Mood House Home Service nu?

  • Vi kommer att under september att byta namn och grafisk profil för att bli ännu tydligare i vårt erbjudande till våra kunder.

Vad kommer ni att kalla bolaget?

  • Det vill jag ännu inte avslöja. Det får bli en överraskning.

Toppen Daniel! Då får vi återkomma till det i höst. Tack för pratstunden.