Trädgårdsservice göteborg

Trädgårdsservice kungsbacka

Träffa vår medarbetare Lucas som har arbetat hos oss i ca 1 år. En arbetsdag för Lucas kan innebära allt från att beskära buskar och träd till att vårrensa din trädgård. Lucas har tidigare arbetat som säljare inom många branscher. Men längtade efter att få komma ut i friska luften och få mer motion. Lucas valde att gå en trädgårdsutbildning och kände sedan tidigare grundarna av We Fix, Mattias och Kristian. De föreslog att Lucas skulle bli Franchisetagare av We Fix koncept. Lucas kände sig lite ”grön” så här i början av sin nya karriär och valde istället att bli anställd. Ett beslut han inte ångrar, stortrivs var ordet.

– Det går bra för oss på We Fix i Kungsbacka och vi har många nöjda kunder. Ett naturligt nästa steg är kanske att jag blir Franchisetagare lite längre fram och tar ett eget distrikt i Göteborg. Jag älskar att snacka med kunderna och ofta hittar vi fler projekt att åtgärda. Jag minns när vi vårstädade en trädgård för ett äldre par. Jag såg att deras mur var sönder på flera ställen och jag förslog att vi även kunde fixa den. De blev jätteglada eftersom muren varit sönder i flera år.

På fritiden är det familjen som gäller. Flickvännen och den 1- årige sonen tar i princip all tid. När Lucas får chansen så spelar Lucas gärna golf eller tennis. Det du inte visste om Lucas är att han bott och studerat 1 år i staden Cambrai i norra Frankrike. Han studerade därefter mer franska hemma i Göteborg på den franska sektionen på Schillerska Gymnasiet. Lucas är således en riktig fena på franska.

Tack för pratstunden Lucas. Hör av dig till oss på We Fix om du vill ha hjälp med att vårstäda din trädgård.