Trädgårdsservice göteborg

Trädgårdsservice kungsbacka

Om oss

Vår kompetens, din trygghet

Våra verksamheter har ca 50 st anställda som alla hjälper privatpersoner, skolor, företag och bostadsrättsföreningar med anläggning- och trädgårdstjänster. Vi har genom 1000- tals uppdrag lärt oss ett och annat om att hjälpa folk med deras trädgårdar, murar, träd och utemiljöer. Vi började i Särö och finns nu i stora delar av västra Sverige och det är bara början. Som ni förstått så gillar vi att fixa saker åt våra kunder, eller som vi säger WE FIX.

Så började det

Bolaget grundades av två goda vänner.

  • Från början gjorde vi allt möjligt från att klippa gräs och rensa rabatter till att anlägga trädgårdar hemma hos kunder. Vi märkte ganska snart att vi tyckte det var kul, samtidigt som vi var duktiga på det. Efter ett antal år med många timmar på jobbet tänkte vi att det vore spännande att göra något nytt, så vi började på Chalmers (Konstruktion och beräkningar tyckte vi verkade kul),. Till slut blev dock suget efter att göra något konkret med vårt bolag starkare och vi valde att sätta extra fart på vår verksamhet. Sedan dess har WEFIX utvecklats och drivs idag som en kedja med drivna entreprenörer som alla arbetar under varumärket WEFIX Trädgård runt om i Göteborg och Kungsbacka, berättar Mattias.

Över 5000 nöjda kunder

  • En sak ligger kvar sen start, vi gör alltid vårt bästa vilket gjort över 5000 kunder nöjda såhär långt, avslutar Mattias. — Varmt välkommen att kontakta oss på WE FIX.