Gräsklippning för alla trädgårdar

Gräsklippning sker oftast över säsongen april-oktober då gräset växer som mest. Vi klipper allt från mindre gräsmattor till större allmänna ytor. Ingen gräsmatta är för liten eller stor.

Du kan beställa gräsklippning vid enstaka tillfällen eller välja att börja abonnera på tjänsten, vilket många av våra kunder gör. Vid ett gräsklippningsabonnemang slipper du höra av dig varje gång gräset blivit för högt och du får servicen att alltid ha en välklippt gräsmatta.

De mest populära intervallen för gräsklippning är varje eller varannan vecka, men du väljer givetvis det intervall som passar dig och din gräsmatta bäst.

Vill du även att det ska ingå trimning längs med gräsmattans kanter, kring träd och buskar så hjälper vi givetvis till med detta också. RUT-avdraget går självfallet att utnyttja för gräsklippning och trimning.

Tips! Vertikalskärning och gödning är bra sätt att få din gräsmatta att må så bra som möjligt. Fråga vår trädgårdsmästare vid ert inbokade möte så tar vi fram en skötselplan anpassad efter just din gräsmatta.

Kontakta oss

Hej! Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.