WEFIX – Robotgräsklippare

  • Installation av robotgräsklippare.
  • Service/felsökning begränsningskabel.
  • Vinterförvaring.

WeFix Trädgård hjälper er från planering till installation av robotklippare – från världens ledande tillverkare av robotgräsklippare. Den klipper tyst gräset på dagen och natten, vid regn eller solsken och skapar en perfekt klippt gräsmatta varje dag – och mer tid för alla dina andra uppgifter.

Med WeFix Trädgård som serviceleverantör kan du lita på att din robotgräsklippare utför sitt arbete under hela säsongen utan besvärande driftstörningar och ger dig ett bekymmersfritt ägande.

WeFix Trädgård hjälper dig med installation av robotgräsklippare. Anlita oss för besiktning av din trädgård. Vi kommer ut och ger dig rådgivning på plats där vi tillsammans går igenom din trädgård och tittar på förutsättningar och möjligheter för installation av en robotgräsklippare. Du får förslag på lämpliga åtgärder, hur mycket begränsningskabel som behövs, lämplig placering av laddstation samt kostnadsförslag på installation.

Om du söker professionell hjälp med felsökning av begränsningskabel till robotgräsklippare orsakad av ingen slingsignal så kan WeFix servicetekniker hjälpa dig. Ingen slingsignal till robotgräsklipparen beror oftast på kabelbrott på begränsningsslingan. Avbrott på kabeln kan vara mycket svåra att lokalisera speciellt när den ligger nedgrävd och dold i marken. Därför använder vi avancerad sökutrustning för att snabbt kunna lokalisera problemet.

Vi erbjuder även servicetjänster som vinterförvaring, Vi hämtar och gör den ren från gräs och smuts, testar batteriet, uppdaterar mjukvaran, gör en funktionskontroll enligt tillverkarens rekommendationer. Vi ser också till att batteriet underhållsladdas för bästa kondition. När våren är tillbaka levererar vi klipparen igen samt funktionstestar på din gräsmatta. Allt för att du skall njuta av en bekymmersfri klippsäsong.

Välkommen att kontakta oss,

Kontakta oss

Hej! Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.