Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Vi växer ständigt och letar alltid efter nya människor som vill bli en del av Wefix-familjen.

Wefix startades 2003 och är verksamma inom trädgård, mark och bygg. Vi bedriver för tillfället verksamhet i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Vi har över 18 års erfarenhet inom branschen med kompetent, utbildad och erfaren personal.

Vi på Wefix Trädgård arbetar med skötsel av utemiljöer. Vi upprättar en underhållsplan anpassad efter varje kunds behov och önskemål. Vanligt förekommande moment är underhåll av grönytor, beskärningsarbeten, planteringar. Våra tjänster anpassas efter årstiderna och självfallet erbjuder vi snöröjning och andra vinterrelaterade tjänster.

Vi har mångårig erfarenhet från att jobba mot olika kundgrupper, både privata och kommersiella uppdragsgivare. Vi har kompetens och verktyg som krävs för att vara effektiva. Vi tror att god kommunikation och möjligheten till individuell anpassning är nyckeln till att ha nöjda kunder.

Låter detta som dig? Vi vill bli fler, och vill gärna att det blir med dig! Tveka inte att höra av dig till oss för att bli en del av familjen. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig snarast möjligt.

Kontakta oss

Hej! Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.